Technologie ovocných a zeleninových výrobků

Get it

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Václav Kác, 1897-1975
Document Type
Books
Physical Description
215 s. : il., tab.
Published
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Edition
1. vyd.
Series
Knižnice potravinářského průmyslu
Subjects

Select institution:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 990005855810106986
003 CZ PrSKC
005 20070424151919.0
007 ta
008 070424s1952 xr f |||| 0 cze d
015 |a cnb000405961 
035 |a (OCoLC)85174789 
040 |a ABD045  |b cze  |c ABD045  |9 1 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
100 1 |a Kác, Václav,  |d 1897-1975  |7 jk01052355  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie ovocných a zeleninových výrobků /  |c Václav Kác 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Průmyslové vydavatelství,  |c 1952 
300 |a 215 s. :  |b il., tab. 
490 1 |a Knižnice potravinářského průmyslu ;  |v sv. 49 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
653 0 |a konzervace ovoce  |a konzervace zeleniny 
830 0 |a Knižnice potravinářského průmyslu 
900 |a ABA100  |b 12 
996 |e ABA010  |c 37 F 00426  |w kpw14267520  |p prezenčně  |s NZ 
996 |e ABD025  |w 000901380  |s NZ 
996 |e BOD006  |c LES-22514/1  |w kpw0184425  |s NZ 
996 |e TUD601  |w 990014059720106986  |s NZ 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:820999f0-cee8-11e5-9ce1-005056827e51 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:820999f0-cee8-11e5-9ce1-005056827e51 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000417916&local_base=SKC