Technologie ovocných a zeleninových výrobků

To chci

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Kác, 1897-1975
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
215 s. : il., tab.
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Témata

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
37 F 00426
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
LES-22514/1
Univerzita Karlova - Farmaceutická fakulta v Hradci Králové - České farmaceutické muzeum - knihovna