Technologie ovocných a zeleninových výrobků
Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 215 s. : il., tab.
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Témata
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
|
|
37 F 00426 | |||||
|
|
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb
|
|
||||||
|
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
LES-22514/1 | |||||
|
|
Univerzita Karlova - Farmaceutická fakulta v Hradci Králové - České farmaceutické muzeum - knihovna
|
|