Thajská kuchyně
Recepty z thajské kuchyně na přípravu jednohubek a salátů, kari a polévek, pokrmů na pánvi a dezertů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Vašut,
2022
- Vydání
- České vydání první
- Edice
- Jak na to (Jan Vašut)
- Témata
- Popis jednotky
- Z němčiny přeložil Jiří Pour
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7541-336-9
:
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Městská knihovna Choceň
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna ve Svitavách
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR (aktuální záznam)
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci