Difúze stravovacích kultur : kuchařství a vzdělání v oblasti výživy v Evropě

Get it

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Martin Franc, 1973-
Document Type
Articles
Published
2004
Published in
Český časopis historický = The Czech Historical Review /. -- ISSN 0862-6111. -- 102, č. 2, (2004,) s. 457-459
Subjects
Item Description
Konference, Praha, 30. 9. - 5. 10. 2003

Institution:


The library has another record(s) for this publication: record 1, record 2 (current record)

MARC

LEADER 00000naa-a2200000-i-4500
001 kpw09288735
003 CZ-PrHAC
005 20200914131316.3
007 ta
008 130330s2004----xr ||||f||||||||||||cze||
040 |a ABB115  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
072 7 |a 94(4)  |x Dějiny Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Franc, Martin,  |d 1973-  |7 xx0014763  |4 aut  |e Autor 
245 1 0 |a Difúze stravovacích kultur :  |b kuchařství a vzdělání v oblasti výživy v Evropě /  |c Martin Franc 
260 |c 2004 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Konference, Praha, 30. 9. - 5. 10. 2003 
653 0 |a konference 
653 0 |a stravování 
655 7 |a zprávy z vědeckého života 
659 |a xbfa  |x české a československé konference, kongresy 
773 0 |t Český časopis historický = The Czech Historical Review /  |d Praha : Historický ústav AV ČR, 2004  |h 930 s.  |x 0862-6111  |g 102, č. 2, (2004,) s. 457-459 
910 |a ABB115 
990 |a 6 
996 |a 2004 
998 |a n 
998 |b a 
998 |c a