Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality

Get it

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Helena Růžičková, 1936-2004
Other Authors
Antonín Stoják, 1948-
Document Type
Books
Physical Description
175 s. : il.
Published
Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000
Edition
Vyd. 1.
Subjects
ISBN
80-7268-110-9

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Dospělí-beletrie-Ohrazenice
200.358