Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Kuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 978-80-249-1424-4
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Sklad-dospělé
|
|
641/642 |