Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Kuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Další autoři
Alena Hrbková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
978-80-249-1424-4

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad-dospělé
641/642