Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

To chci

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Jonáš, 1945-
Další autoři
Jiří Kuchař, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
214 stran
Vydáno
Praha : Eminent, 2020
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
978-80-7281-552-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
BR 615.8