Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes

Get it

Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Josef Nejdl
Other Authors
Muzeum Chodska (Domažlice, Česko)
Document Type
Books
Physical Description
95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Published
V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Souběžný německý text
ISBN
978-80-87316-09-2

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.