Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

To chci

Přehled známých účinných přírodních antibiotických prostředků, které lze běžně využívat při přípravě pokrmů. Rejstřík obsahových látek a přírodních prostředků, přehled zdravotních problémů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Jonáš, 1945-
Další autoři
Jiří Kuchař, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
214 stran ; 22 cm
Vydáno
Praha : Eminent, 2020
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
978-80-7281-552-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Korunní
Vypujcka
P4e P 25120.1
Absenčně
Načítá se…
Ládví
Vypujcka
P4e P 25120.2
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
Vypujcka
P4e P 25120.3
Absenčně
Načítá se…
Vozovna
Naučná literatura pro dospělé
P4e P 25120.4
Absenčně
Načítá se…
Ládví
Vypujcka
P4e P 25120.5
Absenčně
Načítá se…
Dům čtení
P4e P 25120.6
Absenčně
Načítá se…
Korunní
Vypujcka
P4e P 25120.7
Absenčně
Načítá se…
Spořilov
Vypujcka
P4e P 25120.8