Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

To chci

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - strong> znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. /strong> /p> p style="text-align: celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Michaela Učňová
Další autoři
Jaroslav Berka, 1920-, Simona Berková, Martin Mrnka, 1962- , Tereza Hátleová, Petr Pěknic, Niké Papadopulosová, 1972-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
202 stran : ilustrace (barevné fotografie)
Vydáno
Praha : Česká televize, 2019
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7404-316-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Naučná literatura
641