Ovocnictví
Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 385 s., rejstř., fot., ilustr.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1972
- Vydání
- 3. dopl. upr. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba
- Témata
- morfologie > botanika > pomologie > ovocnářství > rostliny > výživa > hnojení > sadařství > ovocné > dřeviny > druhy > pěstování > ovoce > rozmnožování > mechanizace > ekonomika > ovocnictví > stromy > odrůdy > řez > sklizeň
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: