Konzervujeme po celý rok : vše o dokonalém uchovávání zásob

To chci

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Heinz K. Gans
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
224 s. : barev. il. ; 23 cm
Vydáno
Brno : Computer Press, 2011
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
Obálkový podnázev: postupy, rady, tradiční i netradiční recepty : zavařování, nakládání, sušení, mléčné kvašení, uzení
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-251-3261-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1270.681