Konzervujeme po celý rok : vše o dokonalém uchovávání zásob
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 224 s. : barev. il. ; 23 cm
- Vydáno
-
Brno :
Computer Press,
2011
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z němčiny
Obálkový podnázev: postupy, rady, tradiční i netradiční recepty : zavařování, nakládání, sušení, mléčné kvašení, uzení - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-251-3261-6