Koření pro každé vaření
Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 303 s., [16] s. obr. příl. ; fot. 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1990
- Vydání
- 3., dopln. vyd.
- Edice
- Astra (Práce)
- Popis jednotky
- 100000 výt.
Slovníček botanických a cizojaz. názvů koření
Věcný rejstřík - ISBN
- 80-208-0010-7
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |