Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy

Get it

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Hana Sedláčková, 1925-2020
Other Authors
Ladislav Nodl, 1929-2008
Jaroslav Peterka
Tamara Starnovská, 1957-
Document Type
Books
Physical Description
135 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 30 cm
Published
Praha : Fortuna, 2008
Edition
Druhé vydání
Subjects
Item Description
Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7373-026-0

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 197058
Limited
Loading…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 232360