Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 135 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 30 cm
- Published
-
Praha :
Fortuna,
2008
- Edition
- Druhé vydání
- Subjects
- Item Description
- Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-7373-026-0