Thajská kuchyně

To chci

Recepty z thajské kuchyně na přípravu jednohubek a salátů, kari a polévek, pokrmů na pánvi a dezertů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stefanie Nickel
Další autoři
Wolfgang Schardt
Jiří Pour
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Vašut, 2022
Vydání
České vydání první
Edice
Jak na to (Jan Vašut)
Témata
Popis jednotky
Z němčiny přeložil Jiří Pour
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7541-336-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 633839
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 447237