Dieta při žaludečním kataru a zvýšené kyselosti žaludeční šťávy

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Přemysl Doberský, 1918-1983
Další autoři
Jitka Horáčková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
30 s.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1960
Vydání
2. vyd.
Edice
Diety
Témata

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
012
K 21388
Absenčně
Načítá se…
012
K 21388
Absenčně
Načítá se…
012
K 21388
Prezenčně
Načítá se…
MUS
MA 6340/10