Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům
Kniha provede každého výrobou velkého množství mléčných produktů. Najdeme v ní recepty na mléčné výrobky, které běžně konzumujeme – tvaroh, jogurt, kysaná mléka, máslo, ale i na složitější výrobky. Na své si přijdou nejen zapálení nadšenci, kteří věnují mlékaření mnoho času, ale také ti, kdo si nechtějí pořídit žádné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 255 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Průhonice :
Analfabet,
[2014]
- Vydání
- Třetí dotisk prvního vydání
- Témata
- ISBN
- 9788090579002
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
HLAVNI
|
DOSPELE
|
N 631 |