Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 235 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1962 dotisk
- Edice
- Učební texty vysokých škol
- Popis jednotky
- Vydavatel: Vysoká škola chemickotechnologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
I-93 664/1 |