Konservace potravin v domácnosti

To chci

Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Havelková
Další autoři
Juliana Anna Fialová, 1902-1981
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
110 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Vydání
2. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.