Pod pokličkou. 3, Popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 210 s. : barev. il. ; 24 cm
- Published
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- Edice České televize
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-85005-96-7
Select institution:
Institutions
Chomutov Library
District Library of Petr Bezruč in Opava
František Bartoš Regional Library in Zlín
Huss' Library Říčany
Jan Drda's Library Příbram
Jiří Mahen Library in Brno
Kroměříž Public Library
Library of Bedřich Beneš Buchlovan Uherské Hradiště
Moravian Library in Brno
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library in Český Krumlov
Municipal Library in Frýdek-Místek
Municipal Library in Kladno
Municipal Library in Milevsko
Municipal Library in Orlová
Municipal Library in Přerov
Municipal Library in Třebíč
Municipal Library in Trutnov
Municipal Library in Znojmo
Municipal Library Klatovy
Municipal Library Litvínov
Municipal Library Lovosice
Municipal Library Nová Paka
Municipal Library of Antonín Marek Turnov
Municipal Library of Jablonec nad Nisou
Municipal Library of Kutná Hora
Municipal Library of Prague
Municipal Library Pelhřimov
National Library of Czech Republic
National Medical Library
Pilsen City Library
Portal CASLIN
Regional Library Karviná
Regional Library of Pardubice
Regional Library of Vysočina
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
The Central Bohemian Library in Kladno
The Education and Research Library of the Pilsener Region
The Research Library in Hradec Kralové (current record)
The Research Library of South Bohemia in České Budějovice