Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita
Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 271 stran : ilustrace, faksimile ; 24 cm
- Published
-
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2015
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografické odkazy a bibliografii
- ISBN
- 978-80-7510-176-1
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
In-house only
|
Loading…
|
MSVK
|
odd. spec. fondů - sklad
|
G 387.099 | ||||
|
Outside loan
|
Loading…
|
MSVK
|
skladiště
|
G 387.099 a |