Čaje a byliny : Čaje běžné i neobvyklé, bylinné čaje a jídla jimi ochucená
Publikace pojednává o mnoha druzích čaje, popisuje zpracování a obchodování s čajem, zahrnuje kapitolu o klasických i méně běžných čajích z květů bylin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : fotogr.
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1993
- Vydání
- 2. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- Popis jednotky
- Přel. z angl. orig.
- ISBN
- 80-7150-153-0
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31A55235 |