"Čtverácká" kuchařka, aneb, Recepty ze čtvera přísad
Soubor kuchařských předpisů, které popisují přípravu pokrmů jen ze čtvera přísad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 s. : barev. fot.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1997
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Sešity domácího hospodaření
- Témata
- jídla > svět > světová jídla > speciality > vaření > předkrmy > chuťovky > polévky > masa > skopové maso > jehněčí maso > uzené maso > uzeniny > drůbež > zvěřina > vnitřnosti > ryby > mořští živočichové > bezmasá jídla > omáčky > marinády > saláty > slané pečivo > moučníky > ovoce > zelenina > dezerty > nápoje > alkoholické nápoje
- Popis jednotky
- Název převzat z obálky
- ISBN
- 80-208-0441-2
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: