Ovocnictví

Get it

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Karel Červenka
Document Type
Books
Physical Description
368, [8] s. il. ; 8°
Published
Praha : SZN, 1967
Edition
2. upr. vyd.
Series
Rostlinná výroba
Subjects
Item Description
Obálka a vazba: Ivan Sova
7001-22000 výt
Česko-slov. slovníček
Učebnice pro vys. školy zeměd., fakulty agronomické a provozně ekon.
Bibliography
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Destination Accessibility Link Link source
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument National Digital Library
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius