Konzumní brambory na poli, zahradě a v kuchyni

To chci

Publikace přináší poznatky o pěstování brambor i o jejich odrůdách, jejichž výběr ovlivňuje kvalitu připravovaných jídel. V závěru je uvedeno 85 receptů pro obohacení našeho jídelníčku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jaroslav Čepl
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
206 s. : barev. il. ; 22 cm + errata (1 l.)
Vydáno
Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009
Témata
Popis jednotky
"Na publikaci se autorsky podíleli Jaroslav Čepl ... [et al.]"--Preliminária
Terminologický slovník
1000 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-86940-23-6 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B35840