Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 53 s. : barev. il. ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Forsapi,
[2008?]
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Stručné informace pro pacienty
- Subjects
- Item Description
- Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-903820-8-4 (brož.)
Institutions
- František Bartoš Regional Library in Zlín
- Karel Dvořaček Library in Vyškov
- Library of Antonín Švehla (IAEI)
- Library of Bedřich Beneš Buchlovan Uherské Hradiště
- Moravian Library in Brno
- Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
- Municipal Library Nymburk
- Municipal Library of Prague
- Municipal Library Tábor
- National Library of Czech Republic
- National Medical Library
- Palacký University in Olomouc
- Portal CASLIN
- Regional Library of Karlovy Vary
- Regional Library of Pardubice
- Research Library in Liberec
- Research Library in Olomouc
- The Central Bohemian Library in Kladno
- The Education and Research Library of the Pilsener Region (current record)
- The Research Library in Hradec Kralové
- The Research Library of South Bohemia in České Budějovice