Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
- Published
-
Pardubice :
Univerzita Pardubice,
2017
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Item Description
- Poznámky
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-087-5
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000773043 | ||
003 | CZ PlERL | ||
005 | 20171215120127.0 | ||
008 | 171128s2017 xr e cze | ||
015 | |a cnb002953656 | ||
020 | |a 978-80-7560-087-5 |q (brožováno) | ||
040 | |a PNA001 |b cze |e rda | ||
041 | 0 | |a cze |a slo |b eng | |
043 | |a e------ | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 640 |2 MRF | ||
080 | |a 001.83 |2 MRF | ||
080 | |a 641/642(091) |2 MRF | ||
080 | |a (4) |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Krajiny prostřených i prázdných stolů. |n II., |p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) |
246 | 3 | 0 | |a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Pardubice : |b Univerzita Pardubice, |c 2017 | |
300 | |a 331 stran : |b ilustrace (některé barevné), faksimile ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Poznámky | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
546 | |a Částečně slovenský text, anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a jídlo |7 ph634636 |z Evropa |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |z Evropa |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravování |7 ph182426 |x interdisciplinární aspekty |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dějiny gastronomie |7 ph484339 |z Evropa |2 czenas |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |2 czenas |7 fd501537 | |
700 | 1 | |a Zubáková, Blanka, |d 1987- |7 ola2015866516 |4 edt | |
700 | 1 | |a Lenderová, Milena, |d 1947- |7 jn99240000619 |4 edt | |
700 | 1 | |a Kouba, Miroslav, |d 1979- |7 xx0011955 |4 edt |4 aui | |
700 | 1 | |a Říha, Ivo, |d 1975- |7 js20021104010 |4 edt | |
910 | |a PNA001 |b 31B76166-2 | ||
990 | |a BK | ||
996 | |b 2631094631 |c 31B76166-2 |v 2 |l Fond |r Bory 2 / násl. den |n 8 |p N:P |w 000773043 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000773043.PNA50000773043000010 |