Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Get it

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Document Type
Books
Physical Description
331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
Published
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Edition
Vydání první
Subjects
Item Description
Poznámky
Bibliography
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7560-087-5

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 000773043
003 CZ PlERL
005 20171215120127.0
008 171128s2017 xr e cze
015 |a cnb002953656 
020 |a 978-80-7560-087-5  |q (brožováno) 
040 |a PNA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |a slo  |b eng 
043 |a e------ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 640  |2 MRF 
080 |a 001.83  |2 MRF 
080 |a 641/642(091)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Krajiny prostřených i prázdných stolů.  |n II.,  |p Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu /  |c Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.) 
246 3 0 |a Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Pardubice :  |b Univerzita Pardubice,  |c 2017 
300 |a 331 stran :  |b ilustrace (některé barevné), faksimile ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Poznámky 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
546 |a Částečně slovenský text, anglické resumé 
650 0 7 |a jídlo  |7 ph634636  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |x interdisciplinární aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |7 ph484339  |z Evropa  |2 czenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |2 czenas  |7 fd501537 
700 1 |a Zubáková, Blanka,  |d 1987-  |7 ola2015866516  |4 edt 
700 1 |a Lenderová, Milena,  |d 1947-  |7 jn99240000619  |4 edt 
700 1 |a Kouba, Miroslav,  |d 1979-  |7 xx0011955  |4 edt  |4 aui 
700 1 |a Říha, Ivo,  |d 1975-  |7 js20021104010  |4 edt 
910 |a PNA001  |b 31B76166-2 
990 |a BK 
996 |b 2631094631  |c 31B76166-2  |v 2  |l Fond  |r Bory 2 / násl. den  |n 8  |p N:P  |w 000773043  |u 000010  |e PNA001  |j PNA50  |a 24  |s A  |t PNA001.PNA01000773043.PNA50000773043000010