Encyklopedický slovník gastronomie

Get it

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Černý, 1939-
Document Type
Books
Physical Description
2 sv. : il. ; 24 cm
Published
[Úvaly] : Ratio, [2001-2002]
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-86351-04-1 (sv. II : brož.)
80-86351-02-5 (sv. I : brož.)
Contents
díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.