Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 2 sv. : il. ; 24 cm
- Published
-
[Úvaly] :
Ratio,
[2001-2002]
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- ISBN
- 80-86351-04-1 (sv. II : brož.)
80-86351-02-5 (sv. I : brož.) - Contents
- díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Outside loan
|
Loading…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.16.6 | 2. díl | D89518/2 | ||
Outside loan
|
Loading…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.16.6 | 1. díl | D89518/1 |