Encyklopedický slovník gastronomie

Get it

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Černý, 1939-
Document Type
Books
Physical Description
2 sv. : il. ; 24 cm
Published
[Úvaly] : Ratio, [2001-2002]
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-86351-04-1 (sv. II : brož.)
80-86351-02-5 (sv. I : brož.)
Contents
díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.16.6 2. díl D89518/2
Outside loan
Loading…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.16.6 1. díl D89518/1