Technologie ovocných a zeleninových výrobků : Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk.

To chci

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Kác, 1897-1975
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
215, [5] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Popis jednotky
3300 výt.
Il.
Věcný rejstřík
Přehl. lit.

Vybrat instituci:

MARC

LEADER 00000cam a22000007a 4500
001 vkol001047167
003 CZ OlVK
005 20131015103338.0
008 980427s1952 xr cze
990 |a BK 
015 |a cnb000405961 
035 |a (OCoLC)85174789 
040 |a ABA001  |b cze  |c PNA001  |d ABA001  |d OLA001 
100 1 |a Kác, Václav,  |d 1897-1975  |7 jk01052355  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie ovocných a zeleninových výrobků :  |b Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk. /  |c Václav Kác ; Předml.: A. Klečka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Průmyslové vydavatelství,  |c 1952  |e (Nový Bydžov :  |f VČT 0401) 
300 |a 215, [5] s. ;  |c 8° 
490 1 |a Knižnice potravinářského průmyslu ;  |v Sv. 49 
500 |a 3300 výt. 
500 |a Il. 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a Přehl. lit. 
520 |a Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná pojednání o fysikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech, jakož i o technických principech, nýbrž podává aplikaci těchto zásad v praxi. (Theoretické principy ukládání a zpracování ovoce a zeleniny jsou vyloženy v práci Dr. Kyzlinka "Konservační methody", vyd. Prům. vydav v Praze 1951.) 
830 0 |a Knižnice potravinářského průmyslu 
910 |a OLA001  |b 142.125 
996 |a HEJC  |b 265A043631  |c 142.125  |m BOOK  |l Běžný fond  |r Externí sklad-Hejčín  |n 2  |w 001062031  |u 000010  |s P  |j SVK50  |t OLA001.SVK01001047167.SVK50001062031000010