Technologie ovocných a zeleninových výrobků : Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk.

Get it

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Václav Kác, 1897-1975
Document Type
Books
Physical Description
215, [5] s. ; 8°
Published
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Edition
1. vyd.
Series
Knižnice potravinářského průmyslu
Item Description
3300 výt.
Il.
Věcný rejstřík
Přehl. lit.

Select institution: