Technologie ovocných a zeleninových výrobků : Určeno pracujícím konservárenského prům. jak nižším, tak i vyš. techn. kádrům ... stud. odb. a vys. šk.
Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 215, [5] s. ; 8°
- Published
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Item Description
- 3300 výt.
Il.
Věcný rejstřík
Přehl. lit.