Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů

Get it

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Alena Doležalová, 1958-
Other Authors
Vladimír Doležal, 1952-
Radka Hrevušová
Document Type
Books
Physical Description
220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Published
České Budějovice : Dona, 2016
Subjects
ISBN
978-80-7322-193-5

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Odd. pro dospělé
641.4
Outside loan
Loading…
Pobočka Štěpnice
641.4