Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Published
-
Praha :
Grada,
2012
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník - Bibliography
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-247-4266-3
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1285.530 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 | |||
Outside loan
|
Loading…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 |