Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

Get it

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Bernhard Gahm
Document Type
Books
Physical Description
125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Published
Praha : Grada, 2012
Edition
1. vyd.
Subjects
Item Description
Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Bibliography
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-247-4266-3

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1285.530
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
637 GAH 2-1285.530
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
637 GAH 2-1285.530
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
637 GAH 2-1285.530