Domácí špajzka

To chci

Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Kamila Procházková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
Vydáno
Brno : CPress, 2019
Vydání
1. vydání
Témata
ISBN
978-80-264-2698-1

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 nkc20193148701
003 CZ PrNK
005 20191128082240.0
007 ta
008 191018s2019 xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb003148701 
020 |a 978-80-264-2698-1  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
035 |a (OCoLC)1130253558 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.4  |2 MRF 
080 |a 664.8/.9.035.2/.4  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Procházková, Kamila  |7 xx0174360  |4 aut 
245 1 0 |a Domácí špajzka /  |c Kamila Procházková 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b CPress,  |c 2019 
300 |a 307 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a konzervování potravin  |7 ph121832  |2 czenas 
650 0 7 |a nakládání potravin  |7 ph919702  |2 czenas 
650 0 9 |a food preservation  |2 eczenas 
650 0 9 |a food pickling  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
910 2 |a BOA001  |b 2-1436.372 
928 9 |a Albatros Media - CPress 
990 |a BK 
991 |b 201911  |c NOV 
995 |a 01 
996 6 |b 2610803282  |c 2-1436.372  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 4  |p p.v.  |w 001765222  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001713185.MZK50001765222000010