Milovník čaje
Seznámení s historií čaje, nejznámnějšími druhy, správnou přípravou. Čaj jako speciální surovina ve dvaceti kuchařských receptech.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 239 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
- Vydáno
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2020
- Edice
- Pangea
- Témata
- Popis jednotky
- Pod názvem: čínský znak pro čaj (cha)
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky - ISBN
- 978-80-7642-054-0
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci