Martin Bruegel, 1960-

Francouzský historik, specializuje se na dějiny stravování a spotřebu potravin v 19. století.

Saved in:

Authority Details

Occupation
historici
Source
Bruegel, Martin (ed.): A cultural history of food in the age of empire, 2016
Document Type
Others Information about persons
Publikace

Institution:


MARC

LEADER 00000nz a2200000n 4500
001 xx0201391
003 CZ PrNK
005 20160215083537.0
008 160211|n|aznnnaabn n a|a
040 |a BOD008  |b cze  |d ABA001  |e rda 
046 |f 1960 
100 1 |a Bruegel, Martin,  |d 1960-  |7 xx0201391 
370 |c Francie 
372 |a dějiny  |a dějiny gastronomie  |a spotřeba potravin 
373 |a Institut national de la recherche agronomique (Francie) 
374 |a historici 
375 |a muž 
377 |a fre  |a eng 
670 |a Bruegel, Martin (ed.): A cultural history of food in the age of empire, 2016  |b profesní a biografické údaje 
670 |a BNF, cit. 10. 2. 2016  |b autoritní forma jména, datum narození, národnost, profese, specializace, místo působení 
678 0 |a Francouzský historik, specializuje se na dějiny stravování a spotřebu potravin v 19. století. 
906 |a za20160211  |b xsist 
906 |a vr20160215  |b anmu 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000902452&local_base=AUT