Rýže : podle receptů z celého světa
Kuchařka obsahuje rady a tipy na práci se surovinami i vysvětlující termíny na zjednodušenou přípravu rýžových pokrmů. Uvádí přípravu, postup práce a přehled surovin i počet porcí. Much C2b1d
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 96 s. : barev. il. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo,
2003
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Nápadité dobroty
- Témata
- ISBN
- 80-7234-254-1
:
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |