Králičí a zaječí speciality
Kuchařka.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 66 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Třebíč :
Tempo,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-238-4089-4
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | cpk19990659094 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20110307092032.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 990513s1999 xr e f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb000659094 | ||
020 | |a 80-238-4089-4 |q (v knize neuvedeno ; |q brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)84969870 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55:637.55 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5'692 |2 MRF | ||
080 | |a 637.55'712 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Koten, Zdeněk |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Králičí a zaječí speciality / |c Zdeněk Koten & Pavel Dvořák |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Třebíč : |b Tempo, |c 1999 | ||
300 | |a 66 s. ; |c 21 cm | ||
650 | 0 | 7 | |a zvěřinová jídla |7 ph116792 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a králičí maso |7 ph451014 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zaječí maso |7 ph628000 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a cookery (game) |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a rabbit meat |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a hare meat |2 eczenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Dvořák, Pavel |7 jx20040727026 |4 aut | |
900 | |a ABA001 |b 17 | ||
901 | |f 1. vyd. |g ISBN přiděleno NA ISBN v ČR |o 19990611 | ||
996 | |e LNG501 |w 017330000216631 |s NZ | ||
996 | |e PRG501 |w 016890000029097 |s NZ | ||
996 | |e RKG001 |w 002170000251920 |s NZ | ||
996 | |e TPG503 |w 015920000122475 |s NZ | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001251870&local_base=SKC |