Med : přírodní sladidlo z květů, bylin a stromů

To chci

Prospěšnost medu v lidské výživě a kuchařské předpisy k jeho využití v přípravě moučníků aj. lahodných pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Další autoři
Marie Marková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : barev.fotogr. ; 16 cm
Vydáno
Bratislava : Champagne Avantgarde, 1993
Vydání
1. vyd.
Edice
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
ISBN
80-7150-072-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Místní veřejná knihovna, Praha 9-Horní Počernice
Městská knihovna Blansko
N 39148
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
Městská knihovna Františkovy Lázně
Městská knihovna Klášterec nad Ohří - středisko městská knihovna
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Městská knihovna Rumburk
Univerzita Karlova - Lékařská fakulta v Hradci Králové - Lékařská knihovna
Univerzita Hradec Králové - Univerzitní knihovna
54865
Městská knihovna Kyjov, příspěvková organizace města Kyjova
Městská knihovna Žatec
Příspěvková organizace Knihovna Karla Hynka Máchy v Litoměřicích
Městská knihovna Sedlčany, příspěvková organizace
Městská kulturní zařízení Hranice, příspěvková organizace - středisko knihovna
Městská knihovna Prachatice
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
Městská knihovna Bílina