Džemy a zavařeniny : [lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem]
Kuchařka s návody a recepty, jak zavařováním uchovat ovoce do další sklizně.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- ISBN
- 80-7150-119-0
:
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR (aktuální záznam)
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci