Čokoláda : [průvodce labužníka po slastech čokolády]
Kuchařská kniha seznamuje s možnostmi využití čokolády při přípravě pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- ISBN
- 80-7150-157-3
:
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové