Čokoláda : [průvodce labužníka po slastech čokolády]
Kuchařská kniha seznamuje s možnostmi využití čokolády při přípravě pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- ISBN
- 80-7150-157-3
:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | kpw0119082 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20150910171346.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 950110s1994 xo a|||||||||u0|0 0|cze|| | ||
020 | |a 80-7150-157-3 |q (váz.) | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.9 | ||
080 | |a 641.8(083.1) | ||
100 | 1 | |a Norman, Jill, |d 1940- |7 mzk2004242595 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Čokoláda : |b [průvodce labužníka po slastech čokolády] / |c Jill Normanová ; z angl. přel. Marie Marková |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Champagne Avantgarde, |c 1994 | ||
300 | |a 39 s. : |b barev. fotogr. ; |c 16 cm | ||
490 | 1 | |a Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění ; |v Sv. 7 | |
520 | 9 | |a Kuchařská kniha seznamuje s možnostmi využití čokolády při přípravě pokrmů. | |
653 | 0 | |a čokoláda |a kuchařské recepty | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Marková, Marie |7 jx20050708046 |4 trl | |
765 | 0 | |t Chocolate |9 Česky | |
830 | 0 | |a Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění | |
900 | |a ZLG001 |b 16 | ||
996 | |e ABE344 |w 001930000087823 |s NZ | ||
996 | |e CVG501 |w 20044 |s NZ | ||
996 | |e DCG302 |w 002000001176769 |s NZ | ||
996 | |e LNG501 |w 017330000197532 |s NZ | ||
996 | |e OSG002 |c 1-62.757 |w 001070005294728 |s NZ | ||
996 | |e PBG501 |w 001060000829427 |s NZ | ||
996 | |e PTG001 |w 017700000200168 |s NZ | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002193832&local_base=SKC |