Čokoláda : [průvodce labužníka po slastech čokolády]
Kuchařská kniha seznamuje s možnostmi využití čokolády při přípravě pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- ISBN
- 80-7150-157-3
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Knihovna na Vinohradech samostatná příspěvková organizace s právní subjektivitou
|
|
||||||
|
Městská knihovna Klášterec nad Ohří - středisko městská knihovna
|
|
||||||
|
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
|
|
||||||
|
Městská knihovna Žatec
|
|
||||||
|
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
|
|
1-62.757 | |||||
|
Městská knihovna Sedlčany, příspěvková organizace
|
|
||||||
|
Městská knihovna Prachatice
|
|