Nahrungs- und Genussmittel aus dem Pflanzenreiche : Anleitung zum richtigen Erkennen und Prüfen der wichtigsten im Handel vorkommenden Nahrungsmittel, Genussmittel und Gewürze mit Hilfe des Mikroskops. Zum allgemeinen sowie zum speciellen Gebrauche für Apotheker, Droguisten, Sanitätsbeamte, Industrielle etc
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- viii., 138 s. : il.
- Vydáno
-
Wien :
G. J. Manz,
1872
:

Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Stav | Oddělení | Signatura |
---|---|---|
Knihovna Masarykova ústavu a Archivu AV ČR, v. v. i. - Knihovna vědeckého útvaru Masarykův ústav AV ČR
|
NT1402 | |
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna katedry botaniky
|
||
Univerzita Karlova - Farmaceutická fakulta v Hradci Králové - České farmaceutické muzeum - knihovna
|