Nahrungs- und Genussmittel aus dem Pflanzenreiche : Anleitung zum richtigen Erkennen und Prüfen der wichtigsten im Handel vorkommenden Nahrungsmittel, Genussmittel und Gewürze mit Hilfe des Mikroskops. Zum allgemeinen sowie zum speciellen Gebrauche für Apotheker, Droguisten, Sanitätsbeamte, Industrielle etc

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
August Emil Vogl, 1833-1909
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
viii., 138 s. : il.
Vydáno
Wien : G. J. Manz, 1872

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Knihovna Masarykova ústavu a Archivu AV ČR, v. v. i. - Knihovna vědeckého útvaru Masarykův ústav AV ČR
NT1402
Univerzita Karlova - Přírodovědecká fakulta - Knihovna katedry botaniky
Univerzita Karlova - Farmaceutická fakulta v Hradci Králové - České farmaceutické muzeum - knihovna