Koření a jeho užití v ilustracích Zdenky Krejčové

To chci

Užitkové rostliny poskytovaly člověku nejen nezbytnou potravu, ale také oděv, důležitá léčiva i nejrůznější pochutiny, jako na příklad koření. Druhy koření uváděné v této knize se používají při přípravě jídel v kuchyni, při konzervaci masa, ryb, ovoce, zeleniny a hub.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Dagmar Lánská
Další autoři
Zdeňka Krejčová, 1944-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
279 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
Vydáno
Praha : Aventinum, 2020
Vydání
Druhé upravené vydání
Edice
Artia (Aventinum)
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstříky
Hřbetní název: Koření
ISBN
978-80-7442-119-8

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí