Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí
Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. Vychází z předpokladu, že jídlo uspokojuje jednu ze základních životních potřeb a způsob tohoto uspokojení se proměňuje jak ve vztahu k době, zeměpisné poloze a vývojovému stupni lidské společnosti, tak v závislosti … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 344 stran ; 21 cm
- Published
-
Pardubice-Polabiny :
Univerzita Pardubice,
2016
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-026-4
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|