Lexikon těstovin : historie, příprava a podávání, recepty

Get it

Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě, přehled rozmanitých druhů, jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny, klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa, to vše najdete v praktické knize s polstrovanou vazbou v krásné, barevné úpravě hojně doplněné názornými fotografiemi.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Tobias Pehle
Other Authors
Birgit Andrich
Document Type
Books
Physical Description
299 s. : barev. il. ; 18 cm
Published
Čestlice : Rebo, 2006
Edition
1. vyd.
Subjects
Item Description
Obsahuje rejstříky
ISBN
80-7234-569-9 (váz.)

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad