Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny

To chci

Lékařka a odbornice v oboru výživy nabízí přes 85 receptů, které můžete přizpůsobit každé alergii na potraviny pomocí nespočetných variací a rozšířených receptů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Claudia Thiel
Další autoři
Angelika Ilies
Simona Hoskovcová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
143 s. : barev. fot.
Vydáno
Praha : Svojtka a Vašut, 1996
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
v. též: Ilies, Angelika
ISBN
80-7180-116-X (váz.)

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.