Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

To chci

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
53 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Forsapi, [2008?]
Vydání
1. vyd.
Edice
Stručné informace pro pacienty
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník
ISBN
978-80-903820-8-4 (brož.)

:


MARC

LEADER 00000cam-a2200000-a-4500
001 kpw01436075
003 CZ-ZlKKF
005 20081120123105.0
007 ta
008 080929s2008 xr a|||e|f||||001|0|cze||
015 |a cnb001821384 
020 |a 978-80-903820-8-4 (brož.) 
040 |a BOA001  |b cze  |d OLA001 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 613.26/.29  |2 MRF 
080 |a 614  |2 MRF 
080 |a (036)  |2 MRF 
100 1 |a Dostálová, Jana,  |d 1943-  |7 uzp2006321079  |4 aut 
245 1 0 |a Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů /  |c Jana Dostálová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Forsapi,  |c [2008?] 
300 |a 53 s. :  |b barev. il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Stručné informace pro pacienty ;  |v sv. 2 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Terminologický slovník 
653 0 |a potraviny 
653 0 |a potravinářská technologie 
653 0 |a kuchařství 
653 0 |a zdravotní aspekty 
655 7 |a informační publikace  |7 fd132454  |2 czenas 
830 0 |a Stručné informace pro pacienty 
910 |a ZLG001 
980 |c 797514  |b 377700477153  |1 64  |t N  |l 1PNL naučná sklad  |v A  |n N  |d 3.11.2008  |r 2008  |f 98.00  |w 82000153  |j Svatava Nováčková, odborná lit  |x 7 
996 |b 1610359  |l Ústřední knihovna  |r 1PNL naučná sklad  |s A  |a 0  |e ZLG001  |t ZLG001.1610359