Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 53 s. : barev. il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Forsapi,
[2008?]
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Stručné informace pro pacienty
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník - ISBN
- 978-80-903820-8-4
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary (aktuální záznam)
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Nymburk
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci